torsdag, juli 23, 2009

En liten redningsaksjon

Da jeg var i Stockholm kjøpte jeg en magasinholder som jeg tenkte jeg skulle ha på kjøkkenet for å sette noen kokebøker i. Siden vi brukte den siste kvelden til tapas, litt i overkant mye vin og strawberry daiqiri, endte det opp med at vi kastet bagasjen ned i koffertene på morgenen før vi skulle reise hjem. Jeg vurderte, i alle fall i brøkdelen av et sekund, å pakke magasinholderen godt inn, men det ble med tanken. Da jeg var vel hjemme og skulle pakke opp, var den selvfølgelig knekt... Gjett om jeg angret på at jeg ikke brukte 30 sekund ekstra på å pakke den litt bedre!

Etter å ha irritert meg over dette siden jeg kom hjem, bestemte jeg meg for å prøve å reparere hylla i går. Jeg fant fram trelim, ei medisinsprøyte og litt diverse kopphandduker for å holde den i press mens limet tørket, og resultatet ble i grunnen ok.

I formiddag da jeg kom hjem fra frisøren skrudde jeg den opp på kjøkkenet og plasserte tre kokebøker i den. Jeg er veldig fornøyd, bortsett fra at jeg lurer på om det hadde vært enda litt finere med to hyller over hverandre, men jeg får være fornøyd med den ene jeg har! I alle fall enn så lenge!

5 kommentarer:

Ellinor sa...

tru om de bøkern åsså bi mye brukt? he he he... :D

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Ka du tenk på? :)

Ellinor sa...

nei, lurt nu egentli på om du smeisa i hop en treretters eller nåkka sånt? :)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Du ska aldri sei aldri! =)

Havets Datter sa...

Så kjekt at du fikk den fikset! Den var stilig, og passet godt inn hos deg. Er begynt å trekke opp stolen. Bilde kommer ;o) Huff, var ikke så enkelt som jeg trodde :o/