torsdag, juli 30, 2009

Jeg fant, jeg fant...

Da vi tømte huset her før vi renoverte, dukket det opp veldig mye som det ikke var verdt å ta vare på, og en del ting jeg så potensiale i. Noe var det vanskelig å vurdere om vi skulle kaste eller ikke, men det er foreløpig ingenting jeg angrer på at gikk i søpla. I går kveld sendte jeg samboeren i kjelleren for å hente opp en gammel gyngestol som jeg endelig er motivert til å se litt nærmere på:

Jeg synes stolen er direkte gyselig med det blomstrete trekket, men jeg tror den kan bli ganske så søt hvis den får nytt trekk og blir malt. Jeg skal male treverket hvitt, men har enda ikke bestemt meg for hvordan trekk jeg skal ha. Forslag mottas med takk!

3 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Utrolig fin stol! :D Den blir flott når du får pusset den opp. :)

Hva slags trekk? Ikke peil, her hos meg ville jeg valgt lyslys blå, men hva som passer hos deg må nesten du avgjøre ;)

God helg! :))

Kristine sa...

Hei :)
kjekt at du fant veien til bloggen min, og veldig koselig du la igjen kommentar hos meg! Den stolen der blir nok fin når du pusser den opp ja. Nå vet jeg ikke om vi har helt samme smak i stoffer...men jeg ser for meg at denne kunne blitt litt staselig og kanskje litt viktoriansk med stoff a la designers guild (http://www.designersguild.com/) eller Osborne & Little (http://www.osborneandlittle.com/)? har litt sans for litt kontraster mot det hvite jeg da, men det er jo bare meg..hehe ;)
Uansett blir den bra om du velger noe som passer til din stil, personlig og flott - og best av alt GJENBRUK! :-D
Ha en strålende helg!!

Bdicte sa...

Heihei!
Den bordplaten jeg kjøpte er 100x60cm og bena jeg har er 45cm, så med bordplata oppå blir dt rett under 50cm! Jeg så de hadde bordplater som var hakket større, og de hadde også bena i 70cm...men det blir vel kanskje i høyeste laget, hehe.
Jeg syns bordet ble litt høyt hos meg, veldig uvant ihvertfall;)

Flott stol! Den blir knallfin i oppusset stand!