tirsdag, august 11, 2009

Trappa - et evig mas!

Tidligere har jeg skrevet om trappa som vi valgte å beholde da vi totalrenoverte huset. Dere aner bare ikke hvor mange ganger jeg har angret på akkurat det valget, men i juli heiv jeg meg rundt og fikk malt undersida av trappa og vangen slik at det skulle være klart til å montere nytt gelender. I dag kom det en mann som skulle ta mål og deretter bestille gelender fra en trappefabrikk. Da han kom hit så han at det er sving på trappa, og da ringte han til trappefabrikken for å forhøre seg litt der med tanke på pris. De mente at det kanskje ikke blir så mye dyrere med helt ny trapp siden det vil bli ganske mye arbeid, spesielt med handlista for at det skal bli pent på den trappa vi allerede har. Dermed endte hele besøket i dag med at han tok mål til ei helt ny trapp for å gi oss et tilbud på det kontra nytt gelender til trappa vi har. Hvis det blir ny trapp blir den å ligne på denne:

Venstrejuster

Bildet er lånt fra http://www.sollitrapp.no/

Vi tenker å ha ei lukket trapp som skal være hvit på selve trinnet også, og ikke beiset slik som denne. Jeg har sagt at jeg ønsker pris på gelender med spiler både i stål og hvitt treverk, for å se hvor stor forskjellen blir. Nå er det bare å vente i spenning!

3 kommentarer:

Guttemamma sa...

TRapp er viktigere enn jeg trodde, gangen ble helt allerledes etter t vi malte trappen fra furu til hvit...:-)

Fru Kransvik sa...

Jeg ville vel tenkt: Huff alt arbeidet jeg har hatt til nå;) Men,men....

Ser virkelig at du henger i, og vi kjenner vel ikke igjen huset om vi ikke kommer på besøk ganske så snart! DU ER SÅ FLINK!

Lotta sa...

Ja trapp er viktig..her i huset er den litt som et smykke! Vi skal flytte snart og der er det furutrapp! Den skal bli hvit ja..hehe
Flink du er!Ha en fin dag!
Klem
Lotta