søndag, august 09, 2009

Tidlig ute

Er det noe jeg virkelig misliker så er det å handle julegaver i desember når alle andre er ute i samme ærend. Vanligvis har jeg brukt å starte med gaveinnkjøp i september, men i år er jeg tidligere ute enn noen sinne. I juli var de første gavene i hus, og mannen i huset kommenterte tørt, "ja, det syns æ jammen va på tide". Han er av den formening at lille julaften er tidsnok for slikt. Jeg, derimot, er veldig fornøyd med alt som er gjort. I desember er det så mye som skal gjøres, så da er det greit å stort sett være i boks med gavene. Og jeg vil påpeke at i 2007 da guttene ble født først i desember, 3 måneder for tidlig, syntes han det var veldig greit at alle gavene var i hus, og han kun trengte å ta seg av utleveringa...

Nå er jeg i alle fall i gang og det føles godt. Julegavelister er skrevet og ei skuff i kommoden i gangen er fylt opp av saker og ting som skal pakkes fint inn litt nærmere jul.

Til sist legger jeg ved et bilde av gavene som guttene fikk i fjor! De hadde egen julegavekrå i kjøkkenet hos mamma siden vi åpnet deres gaver før de tok kveld.

2 kommentarer:

Anneli sa...

Huff så tidlig ute du er da!
Kjenner jeg får skikkelig dårlig samvittighet her.. Tror hvert år at jeg skal være så tidlig ute, men det ender jo som regel med at jeg løper som en gal på slutten!

Over til noe hyggelig ;)
Vil bare fortelle deg at du er en av vinnerne på min lille sommergavekonkurranse!
Send meg adressen din så kommer det snart en pakke i posten (:

Ha en fin ny uke!
klem <3

Anette {foreldremanualen} sa...

He he - jeg er imponert! ;-)
Jeg liker også å være tidlig ute, i allefall med å planlegge hva jeg skal kjøpe. Håper at det dukker opp julegavetips rundt omkring på bloggene snart! ;-)