søndag, august 30, 2009

Min turkise oase av velvære

Mitt favorittrom i huset vårt tror jeg må være badet på loftet. Velkommen inn for en titt!

Her er fra døra og rett inn. Både de tre soverommene på loftet og badet er akkurat like store og har samme form. Sånn blir det når bærevegger setter begrensninger på hvor mye man kan flytte på vegger.

Baderomsinnredninga heter Trend og er fra Porsgrund Bad. De har jo ikke akkurat de aller billigste innredningene, men etter å ha sett denne var ingen andre gode nok... Heldigvis har den levd opp til forventningene og vel så det. Jeg elsker den store vasken med to kraner, og både skuffene og høyskapene har god plass til alt man trenger på et bad.

I det store vinduet på badet står smykkestativet og hårpyntboksen. Begge er kjøpt på Kremmerhuset.

Badetkaret er en drøm! Jeg angrer litt på at vi ikke kjøpte kar uten bobler for de blir nesten ikke brukt. Åttekantvinduet over badekaret synes jeg er utrolig koselig.

Ved siden av badekaret står denne turkise vasen/flaska med litt plastblomst-pynt!

Stellekommoden til guttene er ikke akkurat en skjønnhet, men den har vært utrolig praktisk. Siden det er så lavt under taket der den står har vi vært avhengig av en stelleplass med hjul som kan dras ut slik at vi slipper å stå bøyd for å skifte. Nå når guttene er blitt så store har jeg planer om å bytte den ut med ei Expedit hylle fra Ikea.

Planen er å ha den liggende på høykant der stellekommoden står nå. I de fire nederste hyllene tenker jeg å ha Lekman kasser.

JA, jeg skulle ønske vi bodde nærmere Ikea for det blir dyrt å betale over 3.000 kroner i frakt når man bare skal handle for noen tusenlapper. Jeg håper at vi skal gå flere sammen og bestille slik at vi kan dele på frakta. Da er det straks mere overkommelig.

Håper dere likte rundturen på badet! Litt dårlige bilder på grunn av sola, men ikke snakk om at jeg kunne vente litt med å ta de bildene. Ønsker dere en riktig fin søndag alle sammen.

15 kommentarer:

adales verden sa...

Lekkert bad,heldig som har så god plass.
Vi er mange jenter som skal gå sammen å bestille fra Ikea.lurt og gleder meg til det;)
Fin sønda!
klem

purglede sa...

Oi så lekkert bad. Der vil du helt sikkert få mange koselige timer.

God helgeslutt! :)

Daisys home sa...

Kjempelekkert gjennomført bad!og med innslag av turkis,bare elsker den fargen.Den er jo så utrolig fin å stæsje opp et rom med.Klem

Daisys home sa...

Har jo selvsagt glemt å få med hvor den er kjøp,på innlegget mitt.Men den er bestilt hos nettbutikken BOLIGFRYD,det ligger link til denne inne på siden min,under nettbutikker som jeg liker!De har masse fine stickers,så jeg har flere som venter på å få plass!

Fru Bakken sa...

Kjempe flott bad:o)
Savner masse bade karet etter vi byttet det ut med dusj, når vi pusset opp badet:o(.
Kansje en dag får jeg inn ett igjen:o)

Villa von Krogh sa...

Hei! Jeg skjønner godt at du er glad i badet ditt. Kjempefint! Gleder meg sååå til å få stort bad jeg også.Da skal jeg bade hver dag. (skikkelig badenymf)
Koselig blogg du har. Titter innom igjen jeg.

Fortsatt god søndag.
Anine

Fjordlykke sa...

Nydelig bad!
Jeg driver å ser på baderomsinnredning. Men det er ikke så lett å bestemme seg. Men lurt å innvestere i kvalitet. Billige ting pleier ikke å vare så lenge på badet.
:)

Guttemamma sa...

Veldig lekkert,skjønner godt at du koser deg der!!!! Vi har og boblekar,som jeg angrer...
ha en fin dag,spa i kveld...??
klem

Havets Datter sa...

Kjem pefint bad!! Stort og deilig OG med badekar *misunnelig*
Vi kastet ut vårt da vi pussa opp :( Men, hvem vet...ikke sikkert vi skal bo her sååå lenge, og da blir det kanskje badekar igjen :D

På landet sa...

Her kunne jeg godt tatt meg et bad ;) Utrolig fint med det lille vinduet.

ha en fin mandags kveld

Havets Datter sa...

Kanskje kanskje ;o) Vi får se hva som skjer i nærmeste framtid!! Veldig spennende!!

Fjordlykke sa...

Salongbordet er fra Living, og er 40 cm høyt ("bredt og lavt" type bord)Samme serie som skjenken vi har i stuen :)

Lady E sa...

Så koselig at du være med i konkuransen. En hærlig blogg du har :) Elsker badet ditt!! Og ikke minst det vinduet, utrolig spesielt!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Kathrine sa...

Kjempeflott rom! Jeg og husbonden er i gang med badet nå, bygger helt nytt! Det blir også turkist, dog med turkis mosaikk på gulvet i dusjen og turkis innredning, brune fliser på gulvet ellers - blir spennende å se hvordan det blir :)