tirsdag, august 04, 2009

Vasen har fått innhold

For ei stund siden spraylakket jeg en vase som har stått i boden ei stund. Jeg var usikker på hva jeg skulle ha i den, men nå har jeg kjøpt noen tørkede greiner og noen plastorkideer som jeg har plassert i vasen. Jeg er ikke noen stor fan av plastblomster, men siden jeg skal ha vasen stående i yttergangen hvor det er litt mørkt (for blomster), pluss store temperaturendringer (i alle fall på vinteren) når døra går opp og igjen, tror jeg det blir best med blomster i plast der. Jeg synes det ble ganske så greit, og det pynter fint opp like innenfor døra. Jeg synes den lille gangen ble mye koseligere nå.

Det var litt vanskelig å få greninene og blomstene til å stå fint nedi der, så jeg tror jeg må kjøpe litt oasis å feste de på slik at de blir stående stødig.

Jeg har enda ikke bestemt meg for hvilket stoff jeg skal ha på gyngestolen. Jeg har sendt noen mailer til firmaer som selger møbelstoff, så vi får se hva som skjer.

2 kommentarer:

Lena Marie sa...

Jeg likte vasen med innholdet veldig godt :) Bruket mye greiner o.l jeg også, himla greit og ikke minst fint!

Takk for hyggelig kommentar!! :)

Klem fra Lena

Kristine sa...

Bruker masse kunstige blomster jeg...hehe! Lov å jukse litt innimellom...men helt klart at ekte er penere ;) en dag skal jeg ha som mål å alltid ha friske blomster i hus!! Blir spennende å følge stol-prosjektet ditt videre da :)
Kos deg videre i finværet!! Er ikke så værst i Trøndelag heller, heldigvis ;)