søndag, august 16, 2009

Tromsø

Allerede den første uka jeg bodde i Tromsø som fersk student ved universitetet, hadde byen vunnet mitt hjerte. Seks fantastiske år studerte og bodde jeg i Tromsø før jeg satte kursen mot hjemlige trakter og Vesterålen. Jeg savner ofte Tromsø, men samtidig føler jeg med ferdig med byen, i alle fall med det livet jeg levde mens jeg bodde her. Etter at vi fikk guttene våre tre måneder for tidlig har det blitt hyppige turer nordover på kontroller, noe som ikke har vært meg i mot. Jeg prøver stort sett alltid å legge inn en dag eller to ekstra for å besøke venner og å bare være i byen.

I dag tidlig kjørte vi nordover igjen! Fra oss og til Tromsø er det ca 40 mil. Guttene er engler i bilen og i dag kjørte vi hele veien uten stopp! I ettermiddag har vi vært på besøk hos Nikolai si gudmor, og nå i kveld har jeg vært ute på kafé med ei venninne. Nå skal jeg skrive noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle skrive eller tenke... Jeg er litt skuffet over Tromsø! Hvorfor har alle de koseligste kaféene stengt på søndager? Uansett, det ble en koselig kveld og nå er jeg klar for senga slik at jeg skal være mest mulig opplagt til i morgen.

Ja, forresten, for dere som lurer. Jeg har kommet halvveis i strikkinga på puffen, så dette er noe alle klarer, det garanterer jeg.

4 kommentarer:

M sa...

Velkommen til NIB!
Så koselig med strikkepuff! Vi får vel se resultetet?
Går det ikke an å følge bloggen din?
Klem,M

Guttemamma sa...

Tromsø er en by jeg gjerne vil besøke en gang,hva studerte du?? Gleder meg til å se puffen din,så bildet hos Camilla-ser kjempefin ut!! Ha en fin kveld,klem fra Anette

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så hyggelig at du vil være med på feiringen min! :) Masse lykke til!


Jeg har Tromsø på lista over "places to visit". :)

Havets Datter sa...

Hei! Garnet er på tur til meg *jippiiii* Gleder meg til å komme igang! (Som om det skorter på strikkeprosjekter???! NOT!)

Møbelspikerne kjøpte jeg hos en møbelsnekker her på plassen. De var KJEMPEDYRE spør du meg!! Over 1 krone for stiften..Usj! Det er ganske vanskelig å feste dem jevnt å fint, så jeg har gitt det litt opp! For meg var det bortkastet penger (nesten 500 kr. Grrr) Tror nok det blir møbelbånd i stede!!