onsdag, oktober 27, 2010

Litt nytt i stue og kjøkken

Søteste Vibeke med bloggen Mammas Hus hadde med gave til meg (og til Monica) da hun kom på Bloggecamp sist helg. Hun hadde absolutt funnet en gave som falt i smak: sjekk bare det knalltøffe hjertet på bildet under. Det har fått plass på kommoden og jeg elsker det. Synes det passet fint sammen med den gamle symaskinen så foreløpig skal det få stå her.


Den lille hylla over sofaen har fått et par nye lysestaker. De er kjøpt på Kremmerhuset i Narvik på fredag.


Du ser vel hvor fine de er Monica? Regner med du angrer nå ja! *knis*

På kjøkkenet er det kommet en ny lysestake, i tillegg til ny duk. Lysestaken er fra Perfect Home og den lyser veldig fint. Duken fikk jeg i bursdagsgave fra ei venninne med familie, og den har jeg allerede lagt min elsk på. Heldige meg fikk to så jeg har en til!


Ellers er jeg kraftig bitt av heklebasillen så her produseres det lapper for harde livet. Jeg har begynt på et nytt pledd som skal bli julegave til ei lita jente. Det kommer nok bilder på bloggen etterhvert som jeg er nærmere å få det ferdig. Det mangler enda en del lapper så jeg må vel bare hive meg rundt.

Håper alle har en fin onsdagskveld!

7 kommentarer:

Ellinor sa...

skuffet søster... har enda ikke sett noe til det skiltet jeg ga deg, og jeg mener det fortjener en hedersplass i huset! Og hvorfor har du forresten ikke vist gavene du fikk?


Hihihi. Bokmål.

Unknown sa...

Åååååååååååååååkeiiiiiiiiiiiiiiii da, de var lekre, og jeg ANGRER!!!!! ;) Da mååå jeg jo en tur til Sortland snart, huffffff så leit;)

Det er så koselig å se bilder fra huset ditt nå som jeg har vært der å sett det 'live' :)

Anonym sa...

beautiful!!!
I lake it!

Bringen Blomster sa...

Så mykje fint! :)
-synnøve-

Vibeke / Mammas Hus sa...

Fiiiiiineste lysestakene! :) Og den jeg har er faktisk sånn som dine. (Jeg var jo så forvirret!)

Var det jeg sa Monica, de er NYDELIGE med lys i! ♥

Unknown sa...

Rub it in!! ;))

På landet sa...

Fine lysestaker :)

Klem♥