torsdag, juli 29, 2010

Utfordring

For ei stund siden fikk jeg ei utfordring fra Marny Alice med den koselige bloggen Kalas Mystiske Hjørne. Jeg har hatt så mye annet å blogge om så denne har blitt litt nedprioritert. Uansett, nå er jeg klar for utfordring, så da er det bare å sette i gang. Denne utfordringa går ut på å vise hva jeg ikke kan være uten når jeg går ut døra. Marny Alice skrev at hun håpet de hun sendte utfordringa videre til hadde morsommere ting å vise frem enn henne selv, men jeg tror jeg må skuffe henne der...


Pengeboka mi som jeg elsker, samt bil- og husnøkkel drar jeg stort sett aldri uten. Mannen i huset mener jeg burde ha alarm på (blant annet) disse tingene siden jeg aldri finner de når jeg trenger de... Aldri du liksom...



Mobilen drar jeg ikke ut uten. Helt fram til lørdag var det min elskede iPhone (til venstre) som fikk være med ut på tur, men etter et heller ublidt møte med dekkene på bilen min har nå min nye Samsung Galaxy S overtatt plassen... Og NEI, det var ikke med vilje og JA, det var var veldig irriterende. Det skal dog sies at jeg er fornøyd med den nye telefonen, men jeg hadde klart meg fint uten ny telefon enda ei stund.



Til siste et bilde av stelleveska jeg ALDRI gikk ut uten når guttene var mindre. Ikke verdens fineste stelleveske, men den er helt genial for oss med to barn som attpåtil får flaske. Man trenger fort litt mer utstyr når man har to babyer som får flaske enn når man har en som man ammer. Denne stelleveska heter Skip Hop Double Duo og den anbefales på det varmeste. Det bør vel nevnes at denne veska er ganske dyr (ca 1200 kroner), men jeg kjøpte mi på Finn.no for 1/4 av prisen og den så helt ubrukt ut!

Jeg sender utfordringa videre til Kathrine med bloggen Tryllehuset!

Senere i dag pakker vi i bilen og kjører til Lofoten. Jeg skal prøve å få til litt mobilblogging med min nye mobil, men vi får se om jeg får det til. Hvis ikke får dere alle ha ei super helg. Vi krysser fingrene for godt vær og mye kos!

5 kommentarer:

Bringen Blomster sa...

Hei :) Tilbake fra ferie, og sannelig har man mye å gå gjennom her på blogen . Må jo oppdatere meg på hva som har skjedd :) Kan godt hende jeg er på butiken den 2, selv om jeg egentlig har ferie. Må liksom innom med jevne mellomrom :)
Kanskje vi sees:)
-synnøve-

Hasigamas mamma sa...

Det må en si var en ryddig veske.... :) min er så full av rot og tull, så jeg bruker en evighet på å finne det jeg trenger når jeg trenger det...

God tur til vakre Lofoten!
Klem fra
Lise

Randi sa...

God tur og god helg :-D
Klems

Home No.1 sa...

Hej tack för att du vill vara med på tävlingen! Nu ska jag ta en sväng inom bloggen din! Kram Annica.

Susanne sa...

God sommer:)fin lommebok du har, æ har heilt lik, elsker den, når æ kun trenger penger, nøkler og mobil får æ plass til alt det i lommeboka, genialt:)
Håper dåkker har hatt en fin sommer til nå og nyter siste rest...vi har ikke vært bortskjemt med godt vær her på øya,men fikk se litt sol de ukene vi var i sverige, deilig:)
KLÆM