tirsdag, oktober 06, 2009

En av mine favoritter

Da jeg viste frem badet vårt tidligere, glemte jeg å vise frem min absolutte favoritt-detalj:

Vi har nemlig kontakt inne i det ene høyskapet. På den måten kan hårføneren alltid stå koblet i, og jeg slipper å pakke den ned i en skuff for hver gang den er i bruk.Helt fantastisk, og kanskje et tips til dere der ute som skal pusse opp eller bygge hus!

3 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Smart! Vi pusset opp bad for litt over 2 år siden, og på vårt bad er det det styggeste elektrikerarbeidet jeg har sett, grrr:) Så denne løsningen skal jeg ta med meg inn i "drømmehuset" som jeg håper jeg finner snart:)
Ha en fin dag!
Klem, Lene

Anna sa...

Så smart :) En kan vel aldri få nok stikkontakter! Vi har betongvegger i alle yttervegger og flere innervegger da vi bor i blokk, så ikke bare, bare å sette opp nye! … og den som planla strømuttak da de bygget blokken må ha vært en mann; det er omtrent ingen, og ihvertfal ikke der de behøves! (ps. veit ikke om jeg hadde turt å la kontakten på hårføneren stå i veggen 24/7 – sånne apparater er egentlig ikke beregnet på det, og ikke så sikre med tanke på brann)

Hilde Røstgaard sa...

Sikkert kjempepraktisk Victoria med kontaktene i, men min brannetterforskende mann fikk litt skjelven da jeg viste det til ham;)Det brenner MYE rundt omkring! Men ellers - super og inspirerende blogg:)