fredag, desember 17, 2010

Tvillingnisser, tvillinggutter, trapp og adventskalender

Til tross for at vi har verdens kjipeste inngangsparti bestemte jeg meg for å pynte litt ute i år. Da det poppet opp lysgirlandere på 'alle' dørene i nabolaget ble jo jeg helt 'utenfor', så da var det bare en ting å gjøre. Nå har også vi plastgran med lys rundt døra og overraskende nok synes jeg det er koselig. Jeg og nabovenninna mi måtte henge den opp en kveld det var storm og temperaturen nærmet seg det absolutte nullpunkt; opp skulle den om det så var med livet som innsats... En hjertekrans som vi fikk i gave for flere år siden har også kommet opp. Kjempekoselig synes jeg! Benjamin og Nikolai har fått adventsgave fra Mor og nå har vi supersøte tvillingnisser med lyslykt på trappa for å ønske gjester velkommen. Nissene er laget av ei dame fra Lødingen (der Mor bor), og hun fikk idéen om å lage tvillingnisser da Benjamin og Nikolai kom til verden i desember 2007. Før det hadde hun bare laget enslige nisser så da er det jo ekstra stas med et tvillingnissepar på trappa her hos oss.

Noen av dere har kanskje fått med dere at adventskalenderen her i huset ikke ble så godt mottatt. Guttene ville gi alle gavene til Mor og de første gavene ble åpnet med sterk motvilje fra de to små. For et par dager siden ble det litt morsommere med kalender, men på onsdag var det plutselig ikke nok med bare en gave, og Benjamin satt og gråt nedenfor kalenderen...


Om det var på grunn av den fine gaven (skiltet som ligger på gulvet som jeg har kjøpt av Monica og som selvfølgelig skal blogges i eget innleg) vites ikke, men det var nærmest krisestemning i heimen og jeg forbannet hele kalenderen!


Må jo legge med et bilde av Nikolai som har fått briller denne uka og det er stas, om ikke annet bedre enn adventskalender...

jeg gjøre noe til gangs her. Huset flyter og om en uke er det julaften. Her gjelder det å stå på om alt skal være på plass til jul kjenner jeg. Og jo, det var viktigere å blogge enn å starte med husarbeid!

10 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Åff kårs, jeg har glant på dataen i 2 timer, med en DIGER eske julepynt som venter rundt hjørnet. ;P

Kjempefine tvillingnisser ♥ Og du har ikke fælt inngangsparti. Så det så!!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempekoseleg inngangsparti!!☺ Mykje finare enn vårt!!
Fint med lysgirlander rundt-har lyst på det eg og...Plantasjen har til halv pris no....hmmm....☺

Uff er ikkje greitt å vere liten alltid..hehe..skjønne gutta er det vertfall☺

Blir ikkje gjordt mykje her heller... :( Energien har tatt ferie!
og julefølelsen fins nesten ikkje :(
Blir vel ein stress dag lille juleafta som åra før..

God helg☺

Klem M♥

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

og forresten...kjempesøtt med tvillingnissar☺

Unknown sa...

Så herlige tvillingnisser!! Men det var jo trasig at guttene ikke ble så glad for skiltene, hihi;)
Og inngangspartiet ditt er kjempekoselig, du har vært fortsatt mitt friskt i minne?! hehe...

Jeg er hjemme med S på tredje dagen og finner NULL energi til å gjøre noe fornuftig i huset...
Akkurat som Marny er jeg helt tom for julestemning...hvor skal jeg finne den igjen mon tro`?? ;) R holder fortsatt på med vaskerommet, og det "flyter".....:/

Susanne sa...

Så fantastisk skjønne nisser.Så fint du har fått det på "trappa",her har vi døra i et avskåret hjørne på en måte...så er vanskelig å lage et koselig uteområde med pynt..men må vel skaffe seg en slik lenke som du har fått rundt din dør,så koselig.
Kalender her i huse er også en prøvelse,men her har kalendernissen lagt igjen en beskjed at blir man sur for klær ol-kommer han å henter resten av pakkene..
Huset flyter også her,men æ jobbe best under press så natt te julaften blir det nok perfekt her.
Førjulsklæm fra husøya

Anonym sa...

Så vakkert du har pyntet! Tenkte jeg skulle ordne ved inngangspartiet vårt imorgen. Nå har du gitt meg inspirasjon. Takk!!
Klem fra Igi

Oss på Tverråmoen sa...

Så utrolig koslige tvillingnisser :) Inngangspartiet ble veldig koslig.

Ha ei fin helg.

Unknown sa...

Du vant, du vant, du vant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elisabeth, innerst i veien sa...

De tvillingnissene var kjempesøte! Koselig å bli mødt av dem når man kommer på besøk. ☺

Heimekjær sa...

så koselig inngangsparti dåkke har:9 einaste eg har somla meg til utenfor er ei ussel lita lykt..men det er vel ikkje for seint enda:)

ha en strålande fredagslkveld og helg!!

klem fra Linda