søndag, februar 14, 2010

Header

Jeg prøver å lage en header til bloggen, men det er visst ikke bare bare! Bildene blir så uklare og jeg får det ikke helt som jeg vil. Dere får bære over med meg til jeg blir fornøyd (eller gir opp)! Alle tips og triks mottas med takk.

OPPDATERING: Nå får jeg headeren i den størrelsen jeg ønsker, men nå gjelder det å finne de "riktige" bildene da! :) Ikke så enkelt å bestemme seg... Hvordan får dere flere enn fire bilder ved siden av hverandre? Jeg har bare tre her nå, men det var fordi jeg syntes det var vanskelig å finne bilder. Jeg har sett at flere av dere har mer enn fire bilder, men i Photoscape fikk jeg bare til å sette fire ved siden av hverandre!
post signature

5 kommentarer:

Bdicte sa...

Hei! Ser du får til med headern her:) Brukte også photoscape! Husker jeg måtte regulere størrelsen på den ferdige headern inne på photoscape.
Prøvde meg frem. Prøvde sikkert fem headere før jeg fant rette størrelsen.

KATRINES INTERIØR sa...

Jeg syntes dette var en kjempefin header!
Vet desverre ikke hvordan du får til fire bilder, men fint var det iallfall det du hadde gjort! Ha en super mandag til deg!:)
Klem fra K - ventende kommende mamma med fire dager til termin ;)

-Kamilla- sa...

Photoscape og header kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med. Nydelige karnevals gutter, håper du hadde en fin morsdag i går. *Klem* -Kamilla-

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg har brukt photoscape, og har 6 bilder. Bare dro inn og slapp "ned" de bildene jeg ville ha. Kunne hatt fler, men det er jo greit at man ser hva som er på de. ;) Brukte "koble bilder".

Anonym sa...

Du kan jo sette sammen bildene før du setter dem i headeren. Kjenner ikke til programmet, men man kan jo f.eks sette dem sammen i photoshop/powerpoint ol.

God tur nordover på fredag.

klem