søndag, februar 07, 2010

Det snør, det snør...

...men fra meg kommer det ikke noe muntert "tiddelibom"... :) Jeg er ikke spesielt glad i vinter, men jeg synes det er fint når snøen ligger fint på bakken da. Selve snøværet kunne jeg godt spart meg for, spesielt siden det nesten bestandig snør når mannen er ombord. Hvorfor er det slik? I formiddag mens guttene sov var jeg ute og måket verandaen. Dagens tips fra meg er: ha minst mulig veranda! Neida, men hvis dere har litt størrelse på verandaen, er det veldig kjekt med en port i rekkverket slik at du kan måkke snøen rett utenfor, i stedet for å løfte den over rekkverket... Jada, vi har en slik port, men jeg er likevel ingen snøelsker.



På ønskelista mi her på bloggen hadde jeg før jul denne fuglemateren fra Eva Solo. Svigerinnene mine hadde sett det, så under juletreet lå denne fint pakket inn til meg. Tusen takk! Foreløpig har den ikke hatt noen gjester, for som mannen i huset sier, "de e vant tell at det ikke e nåkka å få her!" Jaja, jeg håper de snart oppdager at rasjoneringen er over her i gården. Jeg hadde gledet meg slik til jeg og guttene skulle se på fuglene som kom for å spise, men det ser foreløpig dårlig ut.


I hagen står syrinen vår i all sin vinterprakt! Helt nydelig er det, selv for et antivinter-menneske. Nå er det middagstid i Godt Isolert-heimen. Etterpå skal vi kjøre oss en tur til Bunnpris som er søndagsåpen slik at vi kan kjøpe mel. I kveld står det brødbaking på programmet slik at guttene har noe å fylle i Blafrematboksene sine, når vi i morgen skal gjøre et nytt forsøk på barnehagestart. Ønsk oss lykke til!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vinteren setter oss på prøvelser ja. Enig i deg at det er best når snøen ligger stille og pent på bakken.

Nydeli fuglemater!
Håper dere får en fin uke.
Klem Igi

Lotta sa...

Ah fine bilder! Det Eva solo fuglemathuset er så lekkert....Ønske seg...

Ønsker deg en fin fin kveld...
Ja tok meg maks 15 min X2 å male den krakken...Og skulle jeg angre er det jo bare å male den igjen:)

Klem klem