mandag, juni 06, 2011

En liten sniktitt...

Er det noen som husker den gamle døra Vibeke oppdaget i grøftekanten da vi hadde Bloggcamp i oktober? Hvis du trenger en liten påminnelse kan du se her, her og/eller her. Kort fortalt oppdaget Vibeke ei dør i grøftekanten, og vi var alle tre enige om å stoppe for å ta den i nærmere øyensyn. Monica var bekymret over hvorvidt man kunne stjele søppel (iallefall i brøkdelen av et sekund), mens jeg var bombesikker på at døra skulle med hjem. Døra må ha stått ute leeeeeeeenge for den var tung som bly på grunn av alt vannet den hadde trukket til seg. Det var nok delvis derfor og delvis fordi vi holdt på å le oss skakke, at det virket nesten umulig å få døra på taket av bilen. De to V'ene og M'en ga imidlertid ikke opp, og døra ble med hjem.

Selv om bloggen har ligget brakk har ikke blogginnehaveren ligget helt på latsiden. Etter at døra har stått i kjelleren til tørk i over et halvt år er den nå beiset og klar til å henges opp.


Grunnen til at den ikke er hengt opp er at jeg har vært veldig usikker på om jeg liker fargen, men jeg tror jeg kan venne meg til den. Nabovenninna mi sier at jeg ikke under noen omstendighet får male døra hvit, og jeg hører selvfølgelig på gode venninner. Derfor står døra i senga på gjesterommet på 'tilvenning'. I løpet av uka skal den henges opp og da kommer det flere bilder. Jeg venter også på arbeidsbord til syrommet så endelig skal rommet ferdigstilles, så det er mulig det kommer flere innlegg herfra fremover.

Ha en strålende mandagskveld. Her krysses fingrene for at det ikke blir bankstreik - jeg gadd nemlig ikke å stå i minibankkø i dag.

6 kommentarer:

Havets Datter sa...

Helt enig med naboen din!!! Syns døra var knallfin som den var jeg :) Gleder meg til å se den på veggen :)

Klem

(eddas) sa...

Kjempeflott dør...
klemklem

Unknown sa...

Jeg synes fargen var kjempeflott. Ser fram til å se bilder av den når du har fått den plassert:-)
Ha en fin dag!
Klem

V'en sa...

Sååååååå fin den ble!!! :) Kjempefin farge ♥ Trenger ikke male den hvit! ;)

HusmorDronninga sa...

Klart vi husker!
Og så bra den ble!! :)
Synes på ingen måte den trenger være hvit nei... Det ble utrolig røfft SAMMEN med det hvite.. noe jeg liker da.. hehe...
Men som alltid.. du gjør jo det du vil selv :P

Klem fra
Kjersti

Unknown sa...

Hahaaaaa, FiSebøl-døra! ♥

Jeg er helt enig med naboen, fargen er knallfin - og jeg er sikker på at du kan venne deg til den....
Men skal du virkelig ha den på veggen??? HÆÆÆ?? ;)

*lermegskakk*