søndag, mai 09, 2010

Inspirert av ting jeg egentlig ikke liker

Tidligere har jeg skrevet om de morsomme møblene av resirkulert papp fra Mushroom. I dag skulle jeg innom siden deres for det er vel ingen hemmelighet for de som kjenner meg at jeg ønsker meg både multiboksene og bordet med benk. Godt Isolert mannen, derimot, mener at det er begrenset hvor mye guttene i huset trenger av småmøbler. Rommet deres er jo fullt sier han, men vi har da både stue og loftstue pluss en stor gang sier jeg. Vi får se hva vi blir enige om til slutt... Uansett, i dag oppdaget jeg noe jeg ikke hadde sett inne hos Mushroom tidligere. Det trenger slett ikke å bety at de ikke har hatt det lenge, men det er jo ikke alltid man får med seg riktig alt.


Denne elgen synes selv jeg, som ikke er spesielt begeistret for elger, var utrolig stilig. Jeg må innrømme at jeg likte best den hvite da, men smaken er jo som kjent som baken... Og så utrolig morsomt med en elg av papp siden elgholder i sølv snart er "allemannseie". Løp og kjøp sier jeg bare. Her skal ønskelista mi fra Mushroom omprioriteres, og jeg krysser fingrene for at Godt Isolert mannen er mer positivt innstilt til pappelger enn til pappmøbler.

Ha en super søndag!

3 kommentarer:

Fru Andersen sa...

Elger er jo herlige da! Jeg liker godt den lysende elgen fra Norway says (tror jeg), den er morsom;-)

Fin lampe nedenfor!

Nyt siste rest av helg!

knutsandvik sa...

At den er stilig ja. Vi hadde rådyret hengende på veggen inntil den forsvant ned på showroomet. Jeg håper madammen snart tar inn neshornet og elefanten. De er utrolig stilige :-)

Susanne sa...

så kul!
Ja gleder meg veldig til en liten IKEAtur,kjenner jeg har litt abstinenser, lenge siden sist.Da vi bodde i stavanger var jeg sikkert innom ikea en gang i uka, gu så jeg savner den tiden.
Haparanda skal jeg også lure familien med til sommeren, skal på camping til boden i 14dager sammen med resten av øya her... å da er det ikke mer en ca 1.5t å kjøre:)
Ha en fortsatt super uke. KLÆM