søndag, mai 16, 2010

Duppedings fra Henningsvær

På turen vår i går var vi i Henningsvær, og for dere som ikke har vært der, anbefales et besøk på det aller sterkeste. Henningsvær er idyllisk og flott, og i tillegg er det flere små og koselige butikker som selger interiørgodbiter. Vi spiste deilige nystekte skoleboller og drakk kaffe latte og sjokolade med krem på Lysestøyperiet, så i de små butikkene og koste oss masse. Selv med fire 2-åringer og en 5-åring var det ikke noe stress eller mas. På Engelskmannsbrygga fant vi en kjempemorsom "duppedings" som nesten burde være allemannseie blant småbarnsmødre, synes jeg.

Er du litt usikker på hva det er?

Den var merket med "Hestehovvase", men kan jo brukes til alle småblomster ungene kommer med. Mye finere enn å ha blomstene stående i et stort melkeglass eller et eggeglass! Er den ikke morsom?

5 kommentarer:

Randi sa...

Høres ut som om de hadde ein flotte dag i går.
Artig duppedings du har funne der då, genial til sånne små blomar. :-)
Ha ei strålande 17.mai i morgon.
Klems

-Kamilla- sa...

Har en drøm om å dra til Henningsvær:0) Men vi har liksom ikke kommet oss så langt enda... Men det blir!! Så smart vase! Her går det i eggeglass og fløtemugger og slikt ;0) Og du?... Jeg bare elsker den mannfolk parkeringen *Smile* Kos dere masse på 17 Mai!! *Klem*
-Kamilla-

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så fancy! Du må reise tilbake og kjøpe en for meg ;)

Kos dere i morgen!!

*klem*

Bringen Blomster sa...

De der er kjempefine! Har 2 av de selv :)) Er så koselig i Henningsvær med alle de små butikkene!
Ha en flott 17 Mai:)
Synnøve

Unknown sa...

Aahhhhh, den var jo genial!! Bare mååå dit snart asså:)

Super 17.mai til deg og dine:)
Stor klem:)