mandag, mars 01, 2010

I'm alive! :)

Det har ikke blitt noe blogging den siste halvannen uka og jeg vet egentlig ikke helt hvorfor... Uansett, dette er ikke noe innlegg med unnskyldninger og bortforklaringer, for jeg har hatt tid til å blogge og jeg har også hatt forskjellig å blogge om, men likevel, null innlegg fra meg. Her kommer det likevel et etterlengtet (?) innlegg fra meg!

Sist jeg skrev var jeg på tur til Tromsø, og turen var helt fantastisk. Guttene var i gode hender hos mammaen min i Lødingen mens jeg tok meg to "feriedager" uten mann og barn. Godt Isolert-mannen skulle egentlig være med, men turnusen hans satte en stopper for det, så da ble det alenetur på meg.  Bryllupet var kjempekoselig og jeg fikk møte hele den gamle gjengen fra studietiden i Tromsø og det var ubetalelig.

Middagsbordet fra bryllupet - utrolig delikat synes jeg

Noen dager etter at vi kom hjem kom det en konvolutt i postkassen fra Den lille vimpelfabrikken. Anette har sydd de søteste Ole Brum vimplene til gutterommet. Joda, det ble muligens litt mye med vimpelrekken over gardinen når rullegardinen var rullet ned, men dere ser vel hvor fine de er. Foreløpig henger de der da, men det spørs om de kanskje må få seg en annen plassering etterhvert.



Denne uroen fikk guttene da de ble født. Vi hadde den hengende over vugga deres (åh, ja, det minner meg på at jeg MÅ få ordnet et bilde av vugga til bloggen selv om vi har sluttet å bruke den for lengst) da de var små, og den var veldig populær. Jeg syntes det var trist å pakke den bort, så nå er den hentet fram og har fått nytt liv som pynt over bordet til guttene.


Håper alle dere der ute i blogglandia har en kjempefin kveld!

4 kommentarer:

T:o)ve sa...

*kremt* Du står ikke klar med kost og støvbrett for å samle meg opp etter treningene da...? Hehe ;)
Takk for koselige kommentarer på bloggen min, det er så kjekt å vite at det er noen der ute som passer på meg :)
Koselig barnerom gutta boyz har! Kjekt med minner helt fra første levetid også på rommet.

Ha en videre strålende uke :)

Anonym sa...

Heia :)
Hærregud førr en flott blogg du har Victoria!! Æ veit egentlig ikkje ka æ hadde sedd førr mæ, men æ e skikkelig imponert. Du e kjæmpeflenk å skrive, åsså e du jo proff fotograf!
Klem fra Lena :o)

Catrine sa...

Åhlens er fantastisk bra for tidløse ting! I tilegg så er det jo ganske rimelig (i hvertfall i forhold til merkevarer). Ser jo ut som du er i Tromsø i ny og ne, du får kanskje tid å gjøre noen kupp da? :-D

Ha en fin kveld!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så flott! :)

Barnehagestart en noe herk. Glad jeg ikke jobbet mer enn jeg har gjort kjenner jeg. Ellers hadde alt av sykedager vært oppbrukt!