søndag, februar 05, 2012

SOL UTE - SOL INNE ♥

Det er nå to uker siden jeg og guttene kjørte til fineste Henningsvær for å nyte årets første solstråler. Etter dette har vi sett solskinn i fjellene her hjemme og jeg har sett sola fra jobb, men sol inn i stua har jeg hørt rykter om at vi for første gang hadde på fredag. I går fikk jeg sett det med egne øyne og i dag måtte det foreviges med kameraet. Det ble ikke akkurat mange - eller bra bilder, men det ble nå i det minste et som kunne brukes. 



Heeeeeeeeeerlig med sol i stua selv om støv og skitne vinduer blir veldig godt synlig. Sola vitner om at våren venter langt? der fremme og det gledes. Jeg gleder meg mer og mer til våren for hvert år. ♥ Kanskje det er tegn på at jeg begynner å bli gammel... *ler*

Her skal søndagen brukes til kos og avslapping. Guttene er endelig blitt friske, men nå er mammaen litt redusert. Jeg krysser fingrene for at paracet og ibux gjør underverker slik at jeg er klar for ei ny arbeidsuke i morgen. Kryss fingrene for meg du også og en finfin søndag ønskes til deg som titter innom!

8 kommentarer:

Kristin sa...

Tenker det er deilig med sol ja! Du får bare tenke at vinduene blir skitne igjen etter første stormen- det gjør iallefall jeg;)Har også tilbragt siste uke med sjuke unger, og nå kjenner jeg jammen meg at det kribler i halsen, og jeg fryyyser! Får krysse alt av fingre og tær! Fin søndag til deg:)

Ønskedrømmen sa...

Det er så deilig med sol i stua. Lykken på en søndag! :)

klem

EtterRegnet sa...

Hærlig at du endelig har fått sola "heim" ;)
Vi har hatt den bra lenge no her hos oss..

Godt at guttan e blitt fresk ;) Men ikkje bra at mor e dårlig, krysse fingran før at det går fort over ;)

Bdicte sa...

Æ gleede mæ til sola kommer inn vinduan, men grue litt for vindusvasking blir nok meget nødvendig også hehe! Fire mnd med konstant stearinlysbrenning har nok gjort sitt:)

Klem!!

Bdicte sa...

Og god bedring!
Glemte å si det:))

Klem!!

Bustenellik sa...

Her har det ikke vært mye sol å snakke om i dag, bare snø, snø og atter snø.
Håper paraceten og ibuxen gjør jobben for deg - god bedring :-)

Fruehuset sa...

hehe, ja skitne vinduer kommer plutselig meir til syne no framover:)
Men det går fint an å oversjå også, hehe.

God søndagskveld til deg:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Sola er velkommen her også, men det er best med gjester på kveldstid, når de ikke ser vinduene.... ;P


Savner deg masse!!