fredag, juni 26, 2009

Skoskap

I dag har jeg kjøpt skoskap til yttergangen. Det heter Helsinki og er kjøpt på Skeidar. Jeg ringte samboeren i dag tidlig og spurte om han ikke syntes vi trengte et skoskap, men jeg vil ikke si at han var overbegeistret akkurat. Han orket ikke å diskutere saken så han sa: hvis vi trenger et skoskap skal du bare dra å kjøpe et. Klart vi trenger et skoskap!

Jeg burde vel strengt tatt hatt bilde av skapet montert på veggen i gangen, men siden jeg ikke fikk det med meg i bilen står det enda trygt oppbevart på butikken. Jeg satser på at noen kan hjelpe meg med å hente det i morgen, for med tvillingvogn og to store bilstoler er det ikke alltid like lett å få plass til alt man ønsker seg i bilen.

3 kommentarer:

Elisabeths Ingeborg sa...

Eit skoskap er ein fin ting:) Mykje betre enn med ei vanleg skohylle:) Men så er no eg av dei som vil ha ting gøymt, og ikkje ståandes framme, så det kan nok vere ein samanheng der ja! :)
Sumarklem frå Elisabeth

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Jeg liker heller ikke å ha ting stående framme. :) Jeg har masse skohyller inne i garderobeskapet, men nå begynner det å bli fullt der så da er det på tide å utvide med et ekstra skap.

Havets Datter sa...

Hei!
Jeg bestillte geviret fra danmark ja.. Og det ble ikke blillig når alt kom til alt!! Jeg handlet litt småting som ble ca 300 kr. Så kom det i tilleg frakt og moms AV frakt :o( så da ble det lille jeg kjøpte 1000 kr til slutt! Det var ikke verdt det for å si det sånn!!

Likte den lekekassen du hadde kjøpt! Skal til Harstad på fredag så da må jeg sjekke ut den butikken ;o)

Ha ei god helg!