tirsdag, august 15, 2017

Sjørøverbursdag

Dere som følger bloggen på facebook har kanskje sett at jeg skreiv et innlegg der i forrige uke om at bloggen endelig var tilbake etter et halvt års nedetid. Det ble noe krøll da jeg skulle fornye betalinga på domenet godtisolert.com så bloggen ble "borte", men på fredag fikk jeg hjelp av en kollega til å finne bloggen tilbake! 

Dette innlegget har vært påbegynt siden i desember 2014, men det har aldri vært publisert (det samme har bursdagsfestinnlegget fra 2015), så da tenkte jeg at det var på tide å publisere disse før jeg begynner å blogge nye ting. I 2014 var det sjørøverbursdag (guttene ble da 7 år), og temaet ble bestemt i april samme året. Da var nemlig mammaen på helgetur til Haugesund og kom over en butikk med masse moro sjørøverstæsj, så da var den bestemmelsen tatt!


Guttene inviterte hele klassen til fest, og av 17 mulige gjester fra klassen var det 16 som kunne komme. Da det først skulle være så mange gjester inviterte vi likegodt et par ekstra gjester som ikke var fra klassen! Det var med andre ord fullt hus og stormende jubel med 18 førsteklassinger i hus i et par timer. Det gikk kjempebra selv om det var mye bråk og ståk, men alle var venner og guttene var kjempefornøyde med feiringa.  "Tradisjon tro" var det selvfølgelig brusflaskeetiketter og kake i henhold til tema. Kaka er laget av ei langpannekake (Toro ferdigmiks faktisk) som er kuttet i flere deler og bygd til en båt. Kaka var stor suksess hos både bursdagsbarn og gjester. Det bør nevnes at mammaen også var fornøyd da denne kaka var mye mindre tidkrevende enn de tidligere cacas-kakene som jeg har brukt å lage.


Pappfat, kopper, servietter, ballonger og engangsskjeer er kjøpt på Europris, hodeskallestearinlys er kjøpt på Upstairs, sjørøverflaggene er kjøpt på Søstrene Grene, og popcornboksene og brusflaskeetikettene er kjøpt på Etsy. Som sagt så er det ei lita stund siden dette ble kjøpt så sannsynligheta for at du finner dette i butikkene nå er heller uviss...

1 kommentar:

Alhana sa...

Koselig å lese et innlegg fra deg igjen Victoria :-) Så ut som det ble et vellykket bursdagstema.